Doorgaan naar hoofdcontent

Lego Kinderfeest

Lego Kinderfeest
Speels, kleurrijk en een pakkend kinderfeest thema, dit is natuurlijk een Lego Kinderfeest. 

Samen met Shaar wilde we een keer een ander thema, er zijn tal van thema's van piratenthema's tot aan Cars kinderfeestjes. We kwamen al gauw op het legofeest thema uit. Het moest een mooi geheel worden te beginnen bij de uitnodigingen, de daarbij passende zoete hapjes en de speels gestylde dessert table.

Kidesign en Shaar hebben dit thema uitgewerkt. Kidesign heeft als het drukwerk vormgegeven, de slingers, uitnodigingen, flessenlabels en nog veel meer. Als deze producten kunt u bij mij bestellen en al deze items personaliseren, dit maakt je feestje uniek!

Op de desset table staan; cupcakes (aardbei en vanille), cakepops, chocoladewafels en M&M popcorn met karamelsaus.

Hierbij willen Shaar en Kidesign Dom Amsterdam bedanken voor het lenen van de mega grote Legobolkken.

De volledige fotoshoot van het Lege Feest staat op de website van KiDesignwww.kidsign.nl

Ons volgende themafeest is een heel bijzonder Prinsessenfeest...





Reacties

Populaire posts van deze blog

Een kaastafel op kerstavond

Kerstavond is gekomen. Wat is er lekkerder dan naast de cadeautjes, die de kerstman net naar binnen heeft gebracht en heerlijke kaastafel klaar te hebben staan. 

Foodhallen Amsterdam-West

Afgelopen week met Blog schrijfster Shaar naar de Foodhallen geweest voor een interview en Fotoshoot. De oude tramremise van Amsterdam-West is omgetoverd tot 'indoor foodmarket'. Vroeger was dit het 'werkende hart' van de stad en opnieuw wordt er gewerkt maar ondertussen ook optimaal genoten van o.a. verschillende eettentjes, barren, bioscoop en een bibliotheek.

Dickensfestijn in Deventer

Vandaag was ik samen met mijn moeder naar Deventer, de stad was voor de 25ste keer omgetoverd tot de 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens. De vrekkige Scrooge, hiernaast op de foto, brengt samen met o.a. Olivier Twist en nog 950 acteurs de stad tot leven